Відома українська співачка Світлана Лобода, яка живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила поділитися з шанувальниками найпотаємнішим. Артистка показала на своїй сторінці в соцмережі Instagram нове фото, на якому постала на огляд публіки у вельми відвертому образі.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Але в цей раз Світлана відзначилася простотою і кумедністю публікації. Зірка опублікувала фотоколаж, який складається з її дитячого фото і знімка її старшої дочки Євангеліни, якій зараз вісім років. У підписі до фотографії Лобода написала: "Зліва моя дочка Єва, праворуч – я. Дівчатка, народжуйте дітей, це ваше продовження, це найбільше щастя. Це те, що залишиться після вас". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.ua" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.