Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила веселе відео з коханим чоловіком Владом Топаловим, використовуючи фільтр популярного додатка Snapchat. Так, артистка перетворилася на маленьку дівчинку з великим бантом на голові і спробувала вимовити скоромовку, однак у Влада це вийшло набагато краще.

"#скороговорка
@vladtopalovofficial
#семейныебудниТТ", - лаконічно підписала Тодоренко. Фолловери залишилися в захваті: "Блін, 5 раз переглянула!!! Ви такі класні!!!!👍👍😍😍😍", "Це можна дивитися нескінченно😂😂😂❤️❤️❤️", "Кінцівка - 👍😂😂😂", "20 раз подивилася👍👍👍👍💣💣💣💣💣", "Супер. Прям настрій підняли💕👍", "Ви зробили мій вечір😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂", "У Влада краще вийшло!😂".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.