Днями в мережі з'явилася інформація, нібито Сергій Лазарєв і Світлана Лобода посварилися за лаштунками російської музичної премії "Муз ТВ". І українська співачка, яка останні роки живе і активно будує кар'єру в Росії, прокоментувала ситуацію.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Причиною конфлікту нібито стало те, що Сергій Лазарєв обурився виступом Лободи. Світлана змогла виконати на сцені 6 пісень, коли Сергію не вдалося заспівати свій хіт з технічних причин.

На питання про конфлікт Лобода відповіла в прямому ефірі свого Instagram. Один з фанатів зважився запитати, що сталося між артистами.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Що у мене сталося Лазарєвим? Ой, а нехай він розповість. Люди такі дивні і деколи так дивно себе поводять", - спантеличилася артистка.

Шанувальники вважають, що такою ухильною заявою Лобода внесла ще більше інтриги в ситуацію зі скандалом. Відзначається, що Лазарєв на даний момент ніяк не прокоментував ситуацію.

Раніше повідомлялося, що Світлана після концерту в Анталії вирішила прогулятися на пляж. Для цього зірка вибрала дуже дивний купальник бірюзового кольору, якого практично не видно на цьому фото. Лобода сфотографувала себе на телефон, лежачи на пляжі, вона демонструє величезну засмаглу груди.

Її волосся приховані під кепочці, а на обличчі – темні окуляри. При цьому прихильники звернули увагу на величезні надуті губи Лободи. Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію співачки.

Нагадаємо, Лобода порівняла своє архівне фото зі знімком дочки.

Як повідомляв Знай. ua, Лобода в бікіні підставила сонцю величезну груди.

Також Знай. ua писав, що Лобода показала неймовірну схожість з донькою Євою.