Скандальний український співак і автор пісень Віталій Козловський дуже активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram. Нещодавно знаменитість похвалився яскравим кадром, відправившись на концерт культової рок-групи Kiss на НСК Олімпійському в Києві. Так, артист вирішив повністю відповідати події, тому зробив грим, як у соліста Джина Сіммонса і навіть прийшов у шкірянці, хоч погода і була дуже спекотною.

"#KISS 🔥🤘🏼", - лаконічно підписав Козловський. Фолловери не пройшли повз: "Ось так треба відриватися))! Красава)! ✌️🔥", "Фото кайф❤️", "Красавчик", "🔥🔥🔥🔥🔥 Віталя!!!!!", "А тобі личить🤘🏼🤘🏼", "Маска щоб ніхто не впізнав ??))", "Вогняний товариш 😃😘😘", "Язик чистий 😅😅".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віталій Козловський показав новий знімок біля літака, заявивши, що страждати - це дуже зручно, але більше він цим займатися не хоче.

А ще артист все-таки показав знімок в одязі. Ну, не зовсім. Щоб хоч якось похвалитися фігурою, він зробив з сорочки короткий топ.