Відома українська співачка Ірина Білик зворушливо привітала свого сина Гліба з днем народження. На своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала спільне фото з іменинником.

Так, 18 червня її старшому синові Глібу Оверчуку виповнилося 20 років.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Мій улюблений Синочок! Тобі сьогодні 20!! Ти вчишся, працюєш, любиш прекрасну дівчину, подорожуєш, добрий до людей похилого віку, дітей і кішок... Ти любиш нас і ми тобою пишаємося!! Нехай все найдобріше і найкраще буде у тебе... в твоєму житті!!! З Днем Народження, Гліб!!!!", - ніжно привітала свою дитину Білик.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, Коляденко вирішив повернути колишню жінку, і під час конкурсу Miss Blonde Ukraine-2019 зробив Білик пропозицію руки і серця.

Як повідомляв портал Знай.uа, Білик і Коляденко зібралися на Раду, українці обрали назву партії.

Також портал Знай.uа писав, що в Одесі на концерті Ірини Білик і Макса Барських на підтримку Труханова та партії "довіряй справам" впала металева конструкція.