Маша Кравець в черговий раз здивувала схожістю зі знаменитою мамою. Про це передає Clutch.

16-річна дочка Олени Кравець Маша активно веде блог в Instagram, де показує кадри зі своїх подорожей, дозвілля і особистого життя. Фотографії дівчини викликають тільки позитивну реакцію, а підписники не раз помічали, що дівчина дуже сильно схожа на знамениту маму.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нещодавно Маша Кравець опублікувала фотографії з відпочинку у заміському комплексі під Києвом. На знімках дівчина позує у білій майці, стильних темно-синіх джинсах, рожевих кросівках і світло-жовтій кофті. Прихильники і на цей раз звернули увагу на разючу подібність Маші і її мами, зірки "Кварталу 95", Олени Кравець.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Ось що пишуть шанувальники під фотографіями доньки зірки Кварталу 95 Олени Кравець: "Такі гарні фотографії", "Красуня", "Дуже красива", "Мамина копія","Марія Кравець, найкраще поєднання прізвища та ім'я", "Гарненька", "Божественні джинси".

Нагадаємо, "Дівчата Кравець" з Жіночого кварталу підкорили спокусливими формами.

Раніше Знай.uа повідомляв, Кравець з "Квартал 95" розбурхала фантазію шанувальників спокусливим образом.

Також Знай.uа писав, донька Кравець з "Квартал 95" приголомшила яскравим і зухвалим образом.