Відома українська співачка Світлана Лобода, яка живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила поділитися з шанувальниками найпотаємнішим. Артистка показала на своїй сторінці в соцмережі Instagram нове фото, яке здивувало її шанувальників. Вся річ у тому, що Лобода зробила неоднозначну заяву.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На фотографії, яку в цей раз опублікувала Лобода, вона позує разом з чоловіком російської примадонни Алли Пугачової Максимом Галкіним. Очевидно, фото було зроблено на якомусь світському заході, куди Світлана прийшла у відвертому вбранні, з якого ледь не вивалюються груди. Вона стоїть дуже близько до Галкіна, який тримає в руках мікрофон, і дивиться на нього з захопленням.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

У підписі до фотографії Лобода трепетно привітала Галкіна з Днем народження: "У прекрасної людини прекрасний день! Так само як я зараз на цій фотографії дивлюся на Максима, на нього дивляться мільйони. З любов'ю, повагою і здивуванням, що такі люди ще залишилися в живих (в цьому світі). Будь щасливий, любий @maxgalkinru. Любимо". Шанувальники не залишили без уваги таку публікацію і почали активно її обговорювати.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.ua" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.