Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним відео. Знаменитість виставила трепетний коротенький ролик, показавши, як проводить літо в Італії. Так, артистка поніжилася на спекотному сонечку, примірявши ллянне вбрання тілесного кольору з глибоким деколье і рукавами-ліхтариками, а образ доповнила золотими аксесуарами.

"💛 summer mood 💛(літній настрій)", - лаконічно підписала Брежнєва. Фолловери залишилися в захваті: "Яка гарна 💔 😍", "Посміхайтеся частіше.вам личить:))", "Віра,ви напевно в раю)))))", "Ну неймовірно, як так можна виглядати, просто захоплена вами Віра. Розумниця!", "Проста гарна українська дівчина)))".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.