Скандальна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram і Facebook. Нещодавно знаменитість виставила серію розкішних кадрів, позуючи зі своєю сестрою Юлією для глянцю Harper's Bazaar Ukraine. Так, артистка приміряла ніжні образи, а ще розкрила головний секрет ідеальних сімейних відносин.

"Фотосесія з сестрою@freimutyulia та інтерв'ю для @harpersbazaarukraine “Секрет нашої любові, дружби, сховано у мудрості батьків – це обов’язки, доручені нам з Юлею у дитинстві. А не лише спільні забави у пісочницях.”, - поділилася емоціями Фреймут. Фолловери не пройшли повз: "Нереально красиво🤟🏻🤟🏻🤟🏻🧡🧡🧡", "Схожі дуже😍", "Лісові ельфи 😊", "Лісові мавки сучасності 👏🌿🌼", "Дуже схожі 😍😍😍", "Красотулька💜", "Ви прекрасні)", "Красунечки ".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ольга Фреймут вирішила показати жіночний образ, прогулюючись в кремовій сукні. Фанатів ж насмішило взуття артистки, а також налякала надмірна худорба.