Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерів в Instagram незвичайним фото. Знаменитість виставила дуже ніжний кадр з відпочинку у сонячній Італії, засвітивши розкішну віллу з басейном. Так, артистка позувала разом з маленькою білою собачкою на ім'я Дейзі, примірявши зефірний рожевий комбінезон.

"З улюбленою собакою в улюбленому комбінезоні в улюбленому місці з улюбленою родиною 💗
Щастя є 💓", - зворушливо підписала Брежнєва. Фолловери не пройшли повз: "Супер 😍😍😍😍", "Шикарна 🔥", "Хорошого і приємного відпочинку і повного релаксу 💜", "Ви така класна 👍🏻😊", "І правда, щасливе фото 🤤🤩❤️", "яка Прекрасна!💞💞💞", "Красивий ангел", "Красуня ❤️❤️❤️❤️".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.