Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила кумедний спільний кадр з шоуменом і хорошим другом Володимиром Остапчуком. Так, артисти часто проводять час разом - Володимир навіть створював смішні пародії на кліпи Насті, а ще був присутній на її дівич-вечір перед весіллям з Потапом.

"@vova_ostapchuk 😘😘😘", - лаконічно підписала Каменських. Фолловери не пройшли повз: "Завжди знав що вони зустрічаються....)))", "Зраджуєш? 😂", "вай які яскраві😂😍😍😍😍💫", "Настюш ти прекрасна💫😍♥", "Вова, Ви такий... Активний", "Палець не відкуси", "Сексі-милі та позитивні😍🔥", "Фотографія нічо так. Ну от відкритий рот по-моєму це зайве. З закритим було б красивіше.", "Ага зраджуєш?!", "Зраджуєш Потапу?)))".

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.