20 червня відбувся в Києві сольний концерт Макса Коржа. Близько 26 тисяч осіб побували на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського, де виступав білоруський співак. Українці зустріли артиста настільки гаряче, що він і його команда залишилися в цілковитому захваті! А що говорити про тих, хто потрапив на це дійство?!

"Знай.uа" публікує найяскравіші фото та відео з концерту білоруса.

Шанувальники Макса Коржа давно чекали на приїзд до української столиці улюбленого виконавця. Фан-зона і сектори були заповнені повністю.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Фани, які побували на концерті, визнають, що Макс подарував кожному незабутні враження. Атмосфера, емоції, танці, улюблені хіти і душевні розмови назавжди залишаться в пам'яті. Макс зі сцени був відкритий для кожного і не приховував своїх емоцій.

"Що я тільки що відчув?! Мені вже нічого не треба! Я радий побувати в Києві! Дуже круто - 26 тисяч однодумців, людей, близьких за духом. Кожен з вас міг стати моїм другом, опинившись в тому чи іншому місці. Що будемо робити? Відпочивати!" - звернувся зі сцени до шанувальників співак.

Музичний драйв зашкалював! Популярні хіти фани на стадіоні співали разом з Максом. Багато хто не стримували сліз, коли співали "Мотылек" та "Эндорфин".

Вже після концерту Макс Корж записав у сторіс Інстаграму своє звернення до всіх українських фанів:

"Спасибі, Київ! Це було нереально! Таке було неможливо у цьому Всесвіті! Але у нас все вийшло! Друзі, я скажу відверто: я стояв на сцені, я бачив це все з найкращого ракурсу! Я пам'ятаю кожну хвилину! І я хочу вам сказати, це було красиво, це було дуже красиво! Без зайвих компліментів: це був гарний концерт, класний концерт. Але ви там були. І ви розумієте, що це було просто…!"

Пропонуємо вам ще фото для перегляду з концерту. Фотограф: Дмитро Широкопояс.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на концерті Макса Коржа сталася бійка між фанатами.

Як повідомляв портал "Знай.uа", група On I Ona влаштували в ботсаду Києва незабутній вечір магічної музики.

Також "Знай.uа" писав, що зірка серіалу "Школа" здійснила мрію фанатів у новому запальному кліпі.