В даний момент відома українська телеведуча Леся Нікітюк вже будує успішну кар'єру, займаючись відразу декількома проектами.

Тим не менш телеглядачі пам'ятають Никитюк ще з часів тревел-шоу "Орел і Решка" і "Леся-ЗдЄся". Ведуча зізналася, що розвиватися і засиджуватися на одному місці їй не подобається. Так, днями Леді Ле стала гостею програми "Слава+", в рамках якої зізналася, що вона колись була звільнена по статті з телеканалу, і поділилася подробицями.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Тоді я ще не отримала відповіді від Орла і решки, тому підписала контракт. Дивлюся, а там штраф в 30 тисяч гривень, і я думаю: "Ну, якщо що, то продамо дачу і заплатимо штраф". Ми вже готуємося до зйомок, а тут мені дзвонить Володя Зеленський і каже, що Орла й решку буду вести я. Погодилася. І в підсумку керівництво 1+1 зажадало мою трудову книжку, куди поставили штамп, що я звільнена по статті", - розповіла Леся.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Нагадаємо, Полякова відіслала донька з країни з відомою моделлю.

Як повідомляв Знай.uа Нікітюк розповіла про пропозицію Зеленського.

Знай.uа писав, Нікітюк розповіла про ставлення до Притулі.