Відома українська комічна актриса студії "Квартал 95" Олена Кравець опублікувала фото своєї дорослої доньки, яке викликало масу емоцій у фоловерів. Відповідне фото з'явилося в Instagram.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Олена Кравець поділилася з шанувальниками фото старшої дочки. Дівчина позує в басейні з дельфінами. Крім того, Олена вирішила піти на випередження критики і розповіла про умови утримання в цьому дельфінарії.

"Навіть не знаю, хто тут більше щасливий? Дякую за чудові три дні у вас у гостях", — написала вона.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Олена вирішила розповісти про те, як утримують дельфінів саме в цьому дельфінарії і про те, яку проблему потрібно вирішувати в першу чергу.

"Перше. Тут усі тварини були викуплені на консервних заводах в Японії. Це означає, що, якщо б їх не купили, вони б пішли на консерви. Друга. За 15 років тут народилося 25 дельфинят! Це про любов, як ви розумієте. І третє. Понад 1500 дельфінів щороку гинуть в Чорному морі в мережах браконьєрів. І в першу чергу потрібно вирішувати цю проблему. І ще один факт. Тривалість життя дельфінів у дельфінаріях набагато вище, ніж у живій природі. Майже в два рази. Без коментарів", - написала Кравець.

Тим не менш в коментарях було чимало критики дельфінаріїв і навіть аргументи, які навела Кравець, не врятували її від шквалу негативу. Не всі погодилися з артисткою і зазначили, що дельфінам, які повинні кожен день пропливати по 100 км тісно в дельфінаріях, а від хлору у воді вони часто сліпнуть і її просто обдурили про тривалість життя в неволі.

"Бідні дельфінчики,гинуть від хлорки,заради забави двоногих 😢😢😢", " Жахливий-жах - дельфінарії, зоопарки і цирки в Україні - це тюрма для тварин!😭", "зоопарк і дельфінарій - це в'язниці для тварин. Ви зараз підтримуєте жорстоке поводження з тваринами і подаєте приклад підростаючому поколінню", "Ви розумієте, що на "консервних" заводах дельфінів розводять для продаж у дельфінарії. Попит породжує пропозицію і вірити в любов власників дельфінаріїв до тварин як мінімум – наівно", "Це Лена або дочка Олени?", "Ну від навіщо? Чому ви ставите свої розваги вище чужого життя? Як можна бути такими безсердечними? Соромно", - обурюються українці.

Нагадаємо, Олена Кравець з "Кварталу 95" показала красуню-дочку і заговорила про серйозну проблему.

Як повідомляв Знай. ua, зірка Жіночого кварталу зачарувала одруженого Бабкіна.

Також Знай. ua писав, що Кравець із Квартал 95 приміряла образ травесті-діви.