Каменських спантеличила шанувальників свого таланту зовнішнім перевтіленням. Вона стала стриманою і серйозною жінкою. На фан-сторінці однієї з найпопулярніших представниць сучасного українського шоу-бізнесу Насті Каменських з'явився новий знімок, викликав неоднозначну реакцію у фанатів.

Артистка, а віднедавна законна дружина репера і продюсера Потапа оприлюднила кадр у чорній водолазці і брюках, декорованих з боків білою смугою з принтом у вигляді напису. Здивування фоловерів викликав вже той факт, що співачка з'явилася в кадрі повністю одягненою.

Деякі з них навіть побачили в ній схожість з пишнотілу американської світською левицею Кім Кардашьян і навіть з поп-королем світової естради Майклом Джексоном.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Проте більшість шанувальників все ж зійшлися на тому, що виконавиця виглядає чудово, особливо після недавнього одруження.

Нагадаємо, розпусні знімки голої Каменських злили в мережу: приховувати більше нічого.

Раніше Знай.uа повідомляв, Кароль кардинально змінила образ, спробуйте не потонути в її очах.

Також Знай.uа писав, Брежнєва зняла білизну і нарвалася на жорстку критику.