Відома українська співачка Настя Каменських продовжує радувати шанувальників новими фото, інтригами і чутками. Зараз фанати задяются питанням: чи не знаходиться в даний момент зірка в положенні?

Був випадок, коли Настя зізналася, що мріє про власний ребенко і відчуває, що вона готова до появи на світ малюка. Так, після яскравої весілля з продюсером і репером Потапом під час відпочинку молодят в Туреччині, фани запідозрили Настю в цікавому положенні.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Дівчині довелося оправдовуватися, мовляв вона просто не обмежувала себе в харчуванні і дозволила зайве. Свіже фото зірки на instagram-сторінці знову змусило передплатників артиски хвилюватися – вони побачили на знімку измнения в фігурі співачки.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, новий імідж Каменських приголомшив шанувальників.

Як повідомляв Знай.uа Оля Полякова стала членом журі популярного телешоу, "Ліга сміху" ні до чого.

Знай.uа писав, груди неповнолітньої Біллі Айліш справили фурор в мережі.