Зірка та адміндиректор студії "Квартал 95" Олена Кравець прокоментувала чутки про свій похід в політику. Вона записала відеозвернення до українців.

Олена Кравець заявила, що не має наміру розпочинати політичну кар'єру. Також Кравець закликала своїх прихильників не вірити фейкам. Про це зірка Кварталу повідомила в своєму Instagram.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Багато хто думає і кажуть, що я полишаю творчість і йду в політику. Офіційно зараз заявляю з усією відповідальністю, що нічого подібного не передбачається, я залишаюся в студії" Квартал 95 ", залишаюся вірною сцені, так би мовити. І якщо ви де-небудь побачите в списках мої ім'я, прізвище та по батькові - Кравець Олена Юріївна, то знайте, що це не я, це напевно клони або просто однофамільці. А я з хлопцями, як і раніше, залишаюся в цеху акторському і авторському. Так що до нових зустрічей на екранах телевізорів ! ", - повідомила актриса.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, Кравець з "Кварталу 95" зі сльозами на очах попросила українців про допомогу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кравець показала народну любов до Кварталу 95.

Також портал "Знай.uа" писав, що Кравець з "Квартал 95" знялася в гарячій фотосесії.