Відомий український співак, який переміг у Національному відборі і став учасником "Євробачення" в 2018 році, Костянтин Бочаров, більш відомий як Melovin, і якого ще називають українським Дракулою, часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя в соціальній мережі Instagram. Так, в цей раз артист порадував фоловерів новим фото з відпочинку, на якому шанувальники можуть розглянути величезне татуювання на грудях.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На фотографії артист позує, лежачи на пляжі на животі. Одну руку Костя приклав до чола, а другою себе фотографує. На ньому немає одягу, зате є величезні темні окуляри, він трохи відкрив рот, що робить це фото дуже спокусливим. Але найбільше уваги привернуло величезне татуювання на грудях від плеча до плеча. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію співака.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Нагадаємо, Melovin виклав у мережу ряд фотографій з нової незвичної фотосесії, на якій він постав в цікавому образі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Melovin продав свій найдорожчий талісман.

Також портал "Знай.uа" писав, що Melovin став восьминогом в продовження відомого мультфільму.