Відома українська співачка, учасниця жіночого тріо "ВІА Гра" Еріка Герцег частенько радує численних шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. І цей раз не став винятком – дівчина показала спокусливе фото в сміливому образі.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На студійній фотографії, яка з'явилася в записі Еріки Герцег, вона постала на огляд публіки в неймовірно спокусливому образі. Треба сказати, що цим знімком артистка підтвердила свій статус секс-символу естради. Для спекотної фотосесії Еріка одягла відверту золотисту сукню з красивим візерунком, яка підкреслила декольте і оголила ніжки співачки. При цьому артистка зайняла незвичайну позу. У підписі до фотографії Еріка Герцег похвалилася, що стала героїнею російського глянцю.

Шанувальники не залишилися байдужими і почали обговорювати нове фото на сторінці Еріки. Багатьом її фотографія сподобалася, і вони засипали дівчину компліментами. Найбільше похвали дісталося витонченій фігурі Еріки і пишному декольте.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, українська співачка Еріка Герцег приміряла зухвалий образ.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що оновлена ВІА Гра запалила в еротичну відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що солістка "ВІА Гри" похвалилася соковитою фігурою.