Відома українська актриса, Народна артистка України Ольга Сумська частенько радує своїх шанувальників новинами зі свого життя. Актриса впевнений користувач Instagram і не забуває публікувати фото зі свого життя в мережі. Цього разу зірка поділилася з передплатниками спогадами про те, як виглядала в дев'яностих.

Читайте Знай.іа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На фотографіях, які показала актриса, можна побачити, що вона прикрасила обкладинку журналу "Теленеделя". А було це, судячи з обкладинки, ще в часи, коли Ольга вела програму "Імперія кіно". Крім обкладинки Сумська також показала сторінки журналу зі своїм інтерв'ю і фотографіями з другим чоловіком Віталієм Борисюком. Треба сказати, що актриса мало змінилася, як і тоді, зараз вона виглядає бездоганно.

Популярні новини зараз
Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
Показати ще

Нагадаємо, Ольга Сумська засвітилася в компанії Володимира Зеленського.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ольга Сумська показала себе 20-річну.

Також портал "Знай.uа" писав, що Сумська повернулася до найвідомішого образу.