Відомий український співак, телеведучий, екс-учасник групи «Діо.фільми», чоловік Наді Дорофєєвої, Володимир Дантес здивував фанатів дуже незвичайним фото, позуючи для обкладинки популярного глянцю Pink. Знаменитість буквально перевтілився в кохану дружину, примірявши заколочки, яскраво-сині тіні і зізнавшись, що все зайшло надто далеко. Так, артист заінтригував не лише новеньким інтерв'ю, але і еротичною фотосесією біля басейну.

"@pink_magazine_uaхотіли взяти інтерв'ю у мене, але не знав, що так все далеко зайде 😂😂😂
Результат-обкладинка!) Всередині ще відвертіше)))))) Вже у продажу!", - поділився емоціями Дантес. Фолловери залишилися в захваті: "ОХРІНІТИ! Який ти крутий!!!!! 🔥🔥🔥🔥🔥👏👏👏👏👏👏👏", "Вова 😂😂😂 ти прекрасний!!! 🔥🔥🔥", "Вова, ти панк-бунтар👋🏻👍🏻", "Це найкраще🔥", "Ай, молодець! 👏🍷🔥", "В будь-якому образі прекрасний!) Біжу за журналом!".

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.