Фанатів відомої співачки Софії Ротару здивували новиною про таємне одруження зірки. Сенсаційну заяву зробив російський шоумен Сергій Звєрєв.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Стиліст і співак заявив, що 70-річна Ротару вже давно заміжня, хоч і зробила це таємно. Відверте зізнання прозвучало на зустрічі з фанатами.

Звєрєв міркував про те, на кого б він зміг одружується і від шанувальників надходили несподівані пропозиції. В тому числі в якості можливої нареченої йому називали Азізу, Ірину Алегрову або Софію Ротару. Саме на останню стиліст відразу ж відреагував.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Ротару? Хіба вона вільна? Вона нишком заміжня. Вона ж така розкішна ", - шокував публіку Звєрєв.

Раніше повідомлялося, що народна артистка і відома українська співачка Софія Ротару вперше показалася фанатам після хвороби.

71-річна Ротару довгий час не давала концерти і не з'являлася на публіці. Відомо, що артистка хворіла, в результаті чого сильно схудла і втратила частину волосся.

Але зараз Ротару повернулася в колишню форму. На 18-річчя своєї внучки зірка виглядала доглянутою, здоровою і свіжою.

Нагадаємо, внучка Софії Ротару показала фото з прогулянки в Королівському парку.

Як повідомляв Знай. ua, на сім'ю Ротару обрушилося страшне горе.

Також Знай. ua писав, що помолоділа Ротару показала своє життя після лікарні.