54-річна Моніка Беллуччі і паризький галерист, 36-річний Ніколя Лефевр розлучилися. Не чекаючи появи чуток, заяву про розірвання стосунків зробила сама актриса.

Так, в інтерв'ю італійському виданню Libero Quotidiano Беллуччі повідомила, що її роман з Лефевром закінчений, але вони залишаться хорошими друзями.

"Нам з Ніколя було добре один з одним, цей чоловік навчив мене багато чому. Він людина, у якого є справжня артистична чутливість, але відтепер наш спільний "політ" продовжиться по іншому шляху — дружбі на все життя" , заявила 54-річна актриса.

Ще в кінці травня зіркова пара виходила в світ разом. Беллуччі і Лефевр тоді відвідали благодійний вечір в Мадриді. Пара виглядала щасливою і не було жодного натяку на їхнє швидке розставання.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Про стосунки між Монікою Беллуччі і Ніколя Лефевром стало відомо в кінці 2018 року. Тоді актриса зізналася, що вже деякий час зустрічається з молодим художником.

Раніше Беллуччі перебувала у шлюбі з французьким актором Венсаном Касселем, від якого народила двох доньокок. У 2013 році актори розлучилися.