Легендарна британська група Massive Attack випустила кавер на пісню Єгора Лєтова "Все йде за планом" на рентгенівському знімку.

Пісню російського рокера музиканти вперше виконали у 2013 році, але офіційний реліз і відео на YouTube з'явилися тільки зараз.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Платівку на рентгенівському знімку можна буде послухати лише 10−15 разів, потім вона зникне. При цьому її вартість становить $60.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Реліз був зроблений в рамках проекту "Бібліотека небезпечних думок", націленого на боротьбу з цензурою. Всі гроші, виручені з продажу незвичайних пластинок, підуть на розвиток Університету андеграунду.

Як відомо, записувати музику на рентгенівській плівці було прийнято в СРСР, коли багато пісень легенд рок-музики було неможливо дістати легальним шляхом.

Нагадаємо, 50 Cent потрапив в дику перестрілку під час зйомок кліпу.

Раніше Знай.ua повідомляв, легендарні O. TORVALD "увірвалися" на українську сцену з новими кліпами.

Також Знай.ua писав, британський музикант Роберт Дель Ва, лідер тріп-хоп-групи Massive Attack, яка буквально викликала фурор своїм виступом у рамках київського фестивалю UPark, похвалився у соцмережі безліччю ефектних фото з української столиці.