Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила трепетний кадр з новоспеченим чоловіком Потапом, на якому закохані ніжно обіймають один одного. Так, артистка зізналася, що головне у стосунках - це підтримка, а також побажала всім шанувальникам знайти справжнє кохання.

"Мабуть, найголовніше у стосунках крім любові і інтимної близькості - це підтримка! Адже кожній людині важливо чути: «Ти молодець! Ти все зможеш. У тебе вийде!». Підтримувати теж треба вміти, а якщо в родині це було не прийнято, тоді потрібно навчитися це робити! Підтримка - це розуміння, а розуміння поєднує в собі безліч функцій. Наприклад, йти на компроміси і вміння поставити себе на місце іншої людини. Нас створили так, щоб шукати по всьому світу свою ідеальну половину. Переживати з нею любов, пристрасть, всі негаразди і сльози, розуміти, приймати і підтримувати. Моя знаходилася занадто близько і я щаслива, що знайшла його. Бажаю кожній людині знайти свою любов, цінувати і берегти її!", - поділилася думками Каменських. Фолловери залишилися в захваті: "Я не знаю що мені робити з цією бідою, підкорив мене чоловік з лисою головою' 😁😁", "Такі класні) Гарно, що стосунки вже на такому високому рівні!", "😍😍😍як же це мило", "Чудесні😍❤️", "Настя,янголятко цього світу💕".

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.