Відомий український репер та продюсер, а з недавнього часу ще і новоспечений чоловік Насті Каменських, Потап активно веде свій профіль в Instagram. Нещодавно знаменитість виставив спільне фото з солістом групи Rammstein, Тіллем Ліндеманном, який вирішив відвідати Київ. Так, артисти позували в одному із закладів столиці, а сам Потап пожартував, що у них "медовий місяць". Варто відзначити, що це вже не перша зустріч зірок і вони давно підтримують теплі дружні стосунки.

"#honeymoon@till_lindemann_official (медовий місяць)", - пожартував Потап. Фолловери взялися коментувати: "Йому сказали,що Свєтки немає вдома?Вона на весіллі у сеструхи)))А фото вогонь!🔥🔥🔥🔥👍", "пххааххаах, ну щасливого вам медового місяця", "Хто це з потапом ?))", "Коли з ним сфоткалась Лобода, вона завагітніла. Потап, будь акуратніше😆", "Чекаємо на спільний трек", "Ого) Потап наскільки крут, що Till попросився з ним сфотографуватися 🤣", "Тепер скажуть що і у вас з ним роман, не тільки у Лободи 😂😂😂".

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.