Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила досить відверте фото, позуючи в срібному бікіні. Так, артистка не тільки прорекламувала популярний бренд купальників і засвітила апетитні форми, але ще і розповіла, як важлива впевненість у собі.

"Впевненість у собі допомагає здійснювати мрії ♥️ Але цього теж потрібно навчитися: старанно працювати над своїм тілом і думками і ніколи не зупинятися на досягнутому! 🙌🏻Сьогодні ділюся декількома простими правилами, які я перевірила на собі:

1. Завжди говорити собі: "Можливо все. Я зможу втілити в життя всі мої мрії!" 💕
2. Займатися спортом і вести здоровий спосіб життя. Адже нам, дівчаткам, так важливо відчувати себе найкрасивішими! 💃🏼
3. Поставте чіткий дедлайн: важлива подія/свято, до якого ви готуєтеся. Це буде мотивувати вас і ви ніколи не зійдете з дистанції!", - поділилася порадами Каменських. Фолловери не пройшли повз: "Яка лапочка 😊", "Сексі бомба", "Дуже схудла🔥👍", "Зайка ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥", "Любов 💞".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.