Популярна українська співачка Надя Дорофєєва показала фанатам черговий стильний образ. Новинку артистка показала на сторінці в Instagram.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Надя Дорофєєва нещодавно відкрила свій магазин одягу від корейських брендів і часто виступає в якості моделі. Крім того, дуже любить на собі тестувати різні тренди.

На новому знімку Надя позує в облягаючих і трохи вкорочених синіх джинсах. Зверніть увагу, що в цьому сезоні дірки і потерстости не актуальні – в моду знову повернувся класичний денім.

Популярні новини зараз
Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Наряд Надя доповнила простою білою майкою і розповіла шанувальникам про те, що зараз у неї дуже багато роботи, але при цьому їй вдається знайти баланс і добре себе почувати.

"якось так добре зараз. Дуже багато всього, дуже втомлююся, але якось все встигається і виходить відмінно. Знайти баланс - це так приємно, та ще й літо таке…", - пише Дорофєєва.

Шанувальники не пройшли повз публікації і співачці зробили безліч компліментів її зовнішності і соковитою фігурі.

"Ноги як у Кендалл, попа як у Кім, хоча боже, Кім до тебе далеко!! Ти прекрасна у всіх сенсах!", "Така офігенна!", "Беремо з вас приклад і теж намагаємося все встигнути! Дякуємо за мотивацію!", "Якось незвично бачити тебе не об'ємної одязі))", "Захоплююся твоїм стилем", "Навіть коли ти втомлена неперевершено виглядаєш!", "Ну прям Дууууууже гарна!", "Ти прекрасна!Дуже красива!", "Цього світу потрібні ще більше кросівки!", - пишуть фанати.

Нагадаємо, Дорофєєва "розтанула" в компанії сивого ловеласа.

Як повідомляв Знай. ua, Дорофєєва у відвертому вбранні розсмішила фанатів.

Також Знай. ua писав, що Дорофєєва та Позитив пошалили на обкладинці XXL.