Відома ведуча та співачка Оля Цибульська знялась у новому кліпі на гарячий трек "Море". Пісня стала справжнім експериментом для артистки. Вона вирішила не ховати від українців свої істинні емоції, слабкості і недоліки. А від журналістів і прихильників більше не ховати одну зі своїх таємниць - причину, по якій ховає чоловіка від публічності.

Читай Знай. ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Оля Цибульська
Оля Цибульська

"Цю пісню я написала багато років тому, коли мені, як води і кисню, не вистачало самого бажаного в світі людини. На той момент я вже зустрічалася зі своїм майбутнім нареченим, але продюсери, з якими працювала після великого телевізійного проекту вимагали регулярно з'являтися на публіці з різними чоловіками, щоб підігрівати інтерес преси. За два дні до нашого рейсу в Іспанії вийшла чергова обкладинка про моєму новому бурхливому "романі". Коханий не витримав, сказав, що більше не може ні з ким мене ділити і пішов. В результаті ми не полетіли. Я сиділа у своїй задушливій квартирі і згадувала його дотику. Саме тоді народилася ця пісня і саме тоді я зрозуміла, що насправді ризикую. Тієї ж ночі знайшла його і пообіцяла, що тепер наше щастя буде тільки нашим", - вперше відкрила таємницю Цибульська.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

Режисером відео стала Роксолана Кравчук. Кліпмейкер пролила світло на роботу. Найбільше вона боялася перетворити Олю в "чергову гламурну красуню" без перчинки і душі. Але це виявилося зовсім неможливо. Команда ідеально показала відчуття спеки, а завдяки запальним танцям Цибульської гаряче на майданчику було всім.

Оля Цибульська
Оля Цибульська

Нагадаємо, не так давно виконавиця розповіла про те, як вберегти свою машину від крадіжки. Можна використовувати всі: яскраві подушки в салоні, яскраві наклейки та кольорові диски. А так само, Оля повідомила, що ні в якому разі не можна залишати техпаспорт в салоні авто.

Як повідомлялося раніше, чоловік Цибульської надірвався від ваги дружини.

Також, Цибульська розповіла про труднощі життя ідеальної дружини.