Знаменита українська співачка, актриса і модель Даша Астаф’єва любить увагу публіки й часто публікує свої відверті знімки у соціальних мережах. Так, цього разу на особистій сторінці у соціальній мережі Інстаграм вона ідеальну фігуру фанатам.

Як відомо, Даша Астаф’єва є активним користувачем мережі і часто показує шанувальникам безліч кадрів зі своїх фотосесій. Фото зірки не залишають нікого байдужими, і артистка отримує безліч коментарів на свою адресу. На сторінці Астаф’євої можна також побачити як скромні і миловидні фото, так і фото з крилами, якими знаменитість буквально підкорила мережу.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

А цього разу Даша Астаф’єва порадувала шанувальників пікантним фото незважаючи на те, що незадовго до цього вона зазначила, що незадоволена собою, оскільки набрала зайву вагу і тепер буде старанно працювати в залі.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Українська співачка на новій світлині показала незвичайний концертний образ. Даша позує з незвично довгими нарощеними волоссям і у відвертому комбінезоні, зробленому з бусинок.

Шанувальники ж почали активно коментувати побачене, адже саме за допомогою даних фото зірка анонсувала вихід своєї нової пісні.

Нагадаємо, що Пугачовій загрожує тюремний термін, опубліковано важливий документ: "Зажралась".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що легендарна Ніно Катамадзе зізналась, що хотіла б жити в Україні: "Ми знайшли одне одного".

Як повідомляв портал "Знай.uа", Алібасов інсценував своє отруєння? Опубліковано вирішальний документ.