Відома українська актриса, Народна артистка України Ольга Сумська частенько радує своїх шанувальників новинами зі свого життя. Актриса впевнений користувач Instagram і не забуває публікувати фото зі свого життя в мережі. Цього разу зірка поділилася з шанувальниками фото у білосніжному вбранні з відвертим декольте.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"На студії ім.Довженка є гарна локація, не змогла пройти повз... і зробила декілька кадрів..Вийшло непогано😊", - підписала світлину українська акторка.

На світлині Ольга позує в довгому білому платті з пікантним розрізом, який відкриває її стрункі ноги. Талію актриса підкреслила поясом в тон. У свої 52 роки Сумська виглядає чудово.

Популярні новини зараз
Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня
Показати ще

Прихильники Ольги Сумської оцінила цей жіночний і одночасно спокусливий наряд. Артистку засипали компліментами в коментарях під фото.

Нагадаємо, що Пугачовій загрожує тюремний термін, опубліковано важливий документ: "Зажралась".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що легендарна Ніно Катамадзе зізналась, що хотіла б жити в Україні: "Ми знайшли одне одного".

Як повідомляв портал "Знай.uа", Алібасов інсценував своє отруєння? Опубліковано вирішальний документ.