Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила забавне селфі з машини, відправившись на концерт в Одесу. Так, артистка приміряла незвичайний образ з 90-х: яскраву різнокольорову курточку, пов'язку на голову і жовтий годинник, а кучеряве волосся зібрала у високу зачіску.

"Всім #хай ✋🏻
Графік #хана 👊🏻
Настрій #вогонь 🤘🏻
Напрямок #одесса 👌🏻
Став ✌🏻", - поділилася емоціями Каменських. Фолловери не пройшли повз: "Класна 🔥", "Крутишка 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥❤️❤️❤️❤️❤️", "😍 супер клас!!!", "Солодка наша красуня 💜💜💜", "Яка красуня!!!!!!!яке яскраве вбрання!!!!!!🔥🔥🔥🔥🔥🙌🙌🙌🙌🙌", "Настя, це ти? ❤️🔥👍", "Боже...😍😍😍😍няшна яка!на цьому фото тобі наче 18".

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні Лише 4 години на день зі світлом: тривожний прогноз від влади Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.