Після виходу з шоу "Холостяк" молодий чоловік скаржився на постійнй невдачі.

Учасник популярного розважального шоу "Холостяк" Аполло Джексон вирішив спробувати свої сили на австралійській версії талант-шоу Australia's Got Talent. Чоловік виконав небезпечний номер з підпалом, пише Yahoo Lifestyle.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як повідомляється, Джексон брав участь в проектах Bachelorette ( "Холостячка") і Bachelor In Paradise ( "Холостяк в раю"). Проте йому так і не вдалося стрибнути вище голови і змити тавро «холостяка». В кінці травня 2019 року Аполло скаржився на важке життя після зйомок. За його словами, всі проекти, над якими він працював протягом восьми місяців після шоу, виявилися невдалими.

Популярні новини зараз
Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Аполло вирішив продемонструвати свої здібності глядачам проекту Australia's Got Talent. Він організував фаєр-шоу.

Одної миті щось пішло не так – присутні подумали, що Джексон справді хоче покінчити життя самогубством. Його виступ тільки шокував і перелякав усіх присутніх. Телеведучий Еммануель Фейлдел звернув увагу на те, що у Джексона загорілася рука. Була і більш гучна реакція: співачка Ніколь Шерзінгер схопилася зі свого місця з криками "Ні, ні, Боже, не треба", очевидно подумавши, що це акція якогось громадського активіста, який надумав учинити самопідпал.

Нагадуємо, Добринін показав найінтимніше у спальні з переможницею "Холостяка"

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, Микита Добринін зробив важливу заяву з приводу вагітності своє обраниці

Також портал "Знай.ua" писав, що відомий ведучий Комаров одружився

https://www.youtube.com/watch?v=KQCKhyDvDD4