Кіностудія Netflix представила третій сезон кінострічки "Дуже дивні справи" (Stranger Things), який одразу ж здобув шалену популярність. Серед знаменитих голлівудських акторів у серіалі з’явився 33-річний українець Алек Утгофф.

До презентації серіалу "Дуже дивні справи 3" автори проекту не коментували жодних подробиць сюжету. Після прем'єри, яка відбулася на сайті Netflix 4 липня, стало відомо, що у фільмі засвітився українець.

33-річний киянин Алек Утгофф зіграв одну з колоритних ролей у серіалі "Дуже дивні справи 3". Він майстерно перевтілився в неординарного вченого Олексія Смирнова. Після цієї ролі Алек не приховує, що здобув шалену популярність. Тільки в мережі кількість шанувальників його блогу зросла в кілька разів, а сам актор отримав десятки повідомлень зі словами підтримки.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

"Спасибі всім за теплі слова і підтримку! Я, правда, зворушений, що ви отримали задоволення від моєї гри і резонували з персонажем. Я намагався відповідати людям, наскільки міг", - написав в одному зі своїх постів Утгофф.

Народився актор у Києві, але вже в шкільному віці разом з родиною емігрував з України. Вища освіта Утгофф отримав у Великобританії, після чого переїхав в Лос-Анджелес. За час кар'єри Алек Утгофф встиг зіграти епізодичні ролі у фільмах "Турист", "Джек Райан: Теорія хаосу", "Мордекай", "Місія нездійсненна 5" та інших.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нагадаємо, у Могилевської величезне серце: на "Х-факторі" сталося те, чого не очікував ніхто.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Брежнєва показала свою велику і дружну сім'ю: знайдіть Меладзе, доньок і маму.

Також Знай.ua писав, що у серіалі "Чорнобиль" від НВО приховали найстрашніше.