Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка вже тривалий час живе і активно будує кар'єру в Росії, знову вразила шанувальників у мережі. Свєта часто публікує спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і тому нерідко наривається на критику з боку користувачів соціальних мереж.

На цей раз Лобода в Instagram опублікувала дуже пікантний знімок, на якому позує без білизни прикрившись одним рушником, пише портал "Политека".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як відомо, незважаючи на божевільний гастрольний графік, Лобода скасувала всі справи і прилетіла до Києва привітати сестру з одруженням. І, як з'ясувалося, не дарма: під час весільного банкету саме їй дістався букет нареченої. Тепер, за всіма прикметами, Світлана має скоро вийти заміж.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Зрозуміло, після новини про весілля, Лободу буквально завалили питаннями про стосунки з німецьким музикантом Тіллем Ліндеманном — солістом гурту "Rammstein".

За чутками, саме він є батьком молодшої доньки Лободи Тільди, хоча співачка ніколи це не підтверджувала. А через якийсь час артистка вирушила на відпочинок, звідки активно засипала мережу новими фото і відео.

"Дуже гарна", "Ви Супер!", "На цьому фото є схожість з Дженніфер Лоуренс. Ну а так як завжди супер", "Яка зірочка", "вона і так скрізь гола", "Я подумав це Дженіфер Лоуренс", "Фото супер!", - пишуть під фото шанувальники.

Нагадаємо, Лобода вперше показала доньку від Ліндеманна, фанати радіють: "Товстопопик такий".

Як повідомляв Знай.uа небезпечний маніяк полює на Пугачову: артистка в жаху, Лізу і Гаррі довелося закрити.

Знай.uа писав, Лобода вперше показала тата, дуже зворушливо: "Як схожі!".