Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила трепетну серію кадрів зі старшою донькою Євою і пухнастою білою собачкою, прогулюючись на природі. Так, артистка приміряла лише довгу білу сорочку і шльопанці, засвітивши розкішні ноги.

"our beautiful day❤️(наш прекрасний день)", - зворушливо підписала Лобода. Фолловери не пройшли повз: "Навіть не питайте, чому я люблю цю сім'ю 😂😂♥️♥️♥️ на фото все добре видно 😻", "Класно спіймані моменти!", "Такі щасливі!😍 Душа радіє, коли дивлюся на цих маляток!😁❤️🌷", "Дуже люблю такі домашні фото!)) Прекрасні😊 Дуже рада, що у вас такий хороший день))) 😻", "зупинися мить - ти прекрасна ❤️😍".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.