Українська співачка Світлана Лобода стала гостею у новому шоу російського репера Басти "GazLive", де дала досить розгорнуте інтерв'ю. Не обійшлося і без пікантних питань.

Відеоролик з фрагментом передачі співачка опублікувала у своєму Instagram.

Партнер репера запропонував Лободі засунути голову в коробку з двома отворами. Таким чином вони ізолювалися від зовнішнього світу і Світлана відповідала на запитання, дивлячись в обличчя співрозмовнику.

А їй задавали питання навмисно провокаційні. Так, у Лободи поцікавилися, чи пісяла вона коли-небудь стоячи. Співачка так зареготала, що навіть не змогла відповісти нічого.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

А ось питання про те, чи робила вона коли-небудь інтимну зачіску, навіть трохи обурив виконавицю.

"Ну послухайте! Подивіться на мене! Ви вважаєте, що я не роблю інтимну зачіску?! Які питання?!", - відповіла Лобода.

Світлана зазначила, що це було дуже смішно, а повне інтерв'ю можна подивитися в соціальній мережі вконтакте.

Раніше повідомлялося, що скандальні українські співачки Ані Лорак та Світлана Лобода, які вже давно живуть і працюють у Росії, відтанцювали на закритій київській вечірці.

Ця інформація стала відома з Instagram концертного директора Дяді Жори, який опублікував інформацію про корпоративі, присвяченому дню народженню "просто гарної дівчини, яку дуже любить чоловік". Концерт, на якому виступали топові зірки українського шоу-бізнесу - подарунок від містера "Х".

Нагадаємо, Лобода заінтригувала таємним посланням: буде все, як ти захочеш. Світлана Лобода похвалилася новим селфи, восхитив фанатів.

Як повідомляв Знай. ua, Лобода матом розповіла Басте, скільки заробляє. Баста розлютив Лободу питанням про заробітки.

Знай. ua писав, що Світлана Лобода показала себе і майже дорослу дочку. Артистка показала миле сімейне фото.