Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим відео. Нещодавно знаменитість похвалилася трепетним уривком з влога, присвяченому її команді і 5-му сезону любому українцями вокального проекту "Голос. Діти". Так, артистка показала не тільки своїх милих підопічних і репетиції, але і уривки за лаштунками з іншими зірковими тренерами: Джамалою, Дзідзьо і Позитивом. Варто відзначити, що переможцем шоу став 12-річний Олександр Зазарашвілі з команди Наді і Позитива.

"найзворушливіший випуск 💔 DoDo VLOG вже на каналі !) посилання в описі профілю і stories 😍", - лаконічно підписала Дорофєєва. Фолловери не пройшли повз: "Дуже крутий випуск😍😍😍❤️❤️❤️", "Классс!!! Дякую!!!!!!!❤️❤️❤️", "Милий , чутливий , ніжний випуск 💔 Дуже класно ❤️", "Як завжди на висоті🌌💓😍", "найщиріші😭♥️♥️".

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.