Відома співачка Тейлор Свіфт стала найбільш високооплачуваною знаменитістю у світі в 2019 році. Про це запевняє рейтинг авторитетного американського видання Forbes.

Читай Знай.иа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За останній рік співачка заробила 185 мільйонів доларів. Більша частина суми була зароблена за допомогою світового туру на підтримку альбому Reputation, який виявився найбільш фінансово успішним в історії США, що приніс 266,1 мільйонів доларів.

На другому місці у списку рейтингу розташувалася американська світська левиця Кайлі Дженнер – вона ж перша мільярдерша в історії. За рік бізнесвумен змогла заробити 170 мільйонів доларів.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Третє місце належить реперу Каньє Уесту з заробітком у 150 мільйонів доларів.

Також у першу десятку найбільш високооплачуваних знаменитостей 2019 увійшли: Ліонель Мессі, Ед Ширан, Кріштіану Роналду, Неймар, рок-гурт із США The Eagles, Філ Макгроу, Сайль Альварес (Канело).

Нагадаємо, що Ріанна стала найбагатшою жінкою-музикантом у світі за версією Forbes.

Як повідомляв портал Знай.иа Мессі, Роналду і Неймар - найбагатші спортсмени світу.

Також портал Знай.иа писав, що "Міс Україна" вийшла заміж за російського мільярдера.