Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила відвертий кадр, позуючи лише в прозорому мереживному бюстгальтері. Так, артистка заінтригувала новеньким хітом "В зоне риска", нагадавши про вихід довгоочікуваного альбому і концерт в Нижньому Новгороді.

"куди нам подіти всі ці думки.... ❤️
продовжуй.....)", - лаконічно запропонувала Лобода. Фолловери залишилися в захваті: "Ну яка ж мила пташка😻", "Нащооо такааааа красииииива???❤️🤤😭", "Такою нереально красивою може бути тільки Лобода😻❤️.", "Ви ідеальна ❤️", "Моя красуня)))😘💕", "Яка шикарна❤️🤤🔥", "Агооонь🔥🔥🔥💥🔥😍".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.