Лідер німецької групи Rammstein Тілль Ліндеманн розповів про відносини, які пов'язують його з співачкою Світланою Лободою. Виконавиця у травні 2018 року вдруге стала мамою. Але Лобода тримає в секреті, хто батько дитини. Шанувальники припускають, що тато дівчинки - німецький музикант Тілль Ліндеманн.

Журнал "Спека magazine" запитав прямо у Ліндеманна про його стосунки зі Світланою Лободою. Сівачку в грудні 2018 року бачили на його концерті в Москві, після якого вони разом поїхали в невідомому напрямку.

Лобода і Ліндеманн

А кілька місяців тому Тілль відклав зйомки нового кліпу і економ-класом терміново примчав до Москви. Він забрав з Боткінської лікарні співачку, яку раптово госпіталізували прямо з репетиції через обструкцію нирки. Тоді артистці зробили термінову операцію.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Лобода і Ліндеманн

"Ви герой нашої світської хроніки, Вам приписують роман з співачкою Світланою Лободою. Розвійте вже ці чутки. Скажіть, що між вами було?" - прямо запитали у Ліндеманна.

Лобода і Ліндеманн

"Про нас дуже багато пишуть і говорять, але це таємниця двох людей, і я, як джентльмен, ні в якому разі не можу тут нічого коментувати, тому від мене ви нічого не почуєте", - ухилився від відповіді артист.

Лобода і Ліндеманн

Раніше в інтерв'ю, вже після народження Лободою дитини, Тілль говорив, що у нього є дві дорослі доньки, тим самим вказавши на те, що маля Тільду Світлана народила не від нього, писав Anews.

Ліндеманн каже, що з віком йому більше хочеться руху. Нудне сімейне життя не для нього.

"Просто я дуже рано став батьком, у мене дві дочки, я не зміг насолодитися своєю юністю повною мірою. Зараз мені, як тінейджеру, хочеться движухи - скакати, стрибати. Діти виросли, все владналося - будинок, собака", - зазначив він.