Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Так, в цей раз Світлана виклала в мережу спільне фото зі своєю дочкою, а також Аллою Пугачовою та Максимом Галкіним. Як відомо, 15 квітня Примадонна відзначила 70-річний ювілей, з чим її привітали багато російських та українських зірок. Так і Світлана Лобода не залишилася осторонь і приєдналася до цих привітань. Вона опублікувала миле фото і написала зворушливий пост, присвячений Пугачовій.

Так, на знімку Світлана Лобода позує сидячи на диванчику в сценічному вбранні і при повному параді. Вона тримає на руках свою старшу дочку, яка також гарно вбрана. На цій же канапі сидить Алла Борисівна, яка, мабуть, разом з чоловіком Максимом Галкіним приходила на концерт Лободи. Пугачова одягнена в чорне вбрання, вона теж причесана і з макіяжем на обличчі. Галкін позує в чорному костюмі з білою сорочкою і краваткою.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У підписі до фотографії Світлана Лобода написала: "З Днем народження, Алла Борисівна! Неможливо висловити любов і повагу до вас протягом усього життя. І таких, як я – мільйони! Будьте живі і здорові завжди! І спасибі за подарунок, який ви для всіх нас приготували у свій ювілей! Ми дуже сумували за вашою музикою, за вашим голосом, за вашими очима! Ми всі будемо в Кремлі 17-го квітня, щоб співати і дихати разом з вами! Завжди ваша, Лобода. @alla_orfey".

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.