Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила пікантне селфі в дзеркалі, позуючи у ванній. Так, артистка грайливо розстебнула штани і зняла футболку, засвітивши шанувальникам пишні груди і сталевий прес. Також Світлана поцікавилася, як там погодка в Санкт-Петербурзі, куди скоро приїде з шоу.

"тепер мені тепло тільки тут .....
Їдемо в Санкт-Петербург
а що у вас?як погодка?шубу брати?🤩", - запитала Лобода. Фолловери взялися коментувати: "Ви так по дому ходите?", "Лобода , ти забула застебнути штани.", "А ви, все-таки, краще візьміть шубу і не одну!😂 Не хотілося б, щоб ви замерзли😉❤️", "Шубу на голе тіло 😋", "Сподіваюся, є людина, яка може вас зігріти☺️🤞", "Не знаю щодо шуби, але маєчку точно))) а то мужики слюні пускати будуть)))", "Така вся сексі".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.