Відома українська співачка, солістка групи "Время в Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим фото. Нещодавно знаменитість похвалилася стильним кадром зі свіжої фотосесії, примірявши довгу толстовку, лосини і масивні окуляри культового бренду Gucci. Так, артистка обожнює змінювати стилі, образи і зачіски, на цей раз позуючи з довгим розпущеним волоссям.

"розпустила волосся , щоб тобі сподобатися", - лаконічно підписала Дорофєєва. Фолловери залишилися в захваті: "Ти хоч лисою будеш, мені сподобається", "Нравішся в будь-якому вигляді та стилі 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍", "Ти дуже красива 😍", "Ти з будь-якою зачіскою шикарна😅😻🔥", "Ох, Надька смалить з образами 😏", "Моя красуня😍Просто богиня💖", "Сама на себе не схожа😍😍😍", "Якааа😍😍😍😍".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.