Вже дуже скоро літо перетне свій часовий рубіж, а це значить, що пора вирушати у відпустку. Соціальні мережі завалені сонячними і безтурботними знімками знаменитостей, адже зараз у них є багато вільного часу, щоб порадувати своїх шанувальників і дописників ексклюзивним контентом.

Популярна співачка Світлана Лобода (LOBODA) викладає безліч фотографій зі своїми дітьми. Нещодавно зірка гостювала в Україні у родичів і відвідала весілля молодшої сестри Ксенії.

А ще Світлана встигла злітати в Грузію. Тут вона виступала на дні народженні відомого дизайнера і її давнього друга Бічоли Тетрадзе. Вечірка була біля басейну. Лобода для іменинника виконала декілька своїх хітів.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

40-річна Альбіна Джанабаєва проводить відпустку з сім'єю у Франції. Колишня солістка "ВІА Гри" опублікувала відео, на якому плаває в бікіні. Зірка позувала на камеру, а потім пірнула і пропливла кілька метрів.

Ще одна пара знаменитостей: 70-річна Алла Пугачова та 43-річний Максим Галкін вирушили на відпочинок. Співак та шоумен проводять відпустку в Юрмалі (Латвія). Разом з батьками поїхали і 5-річні двійнята Гаррі і Ліза.

За даними російських ЗМІ, зоряне сімейство знімає елітний котедж на березі Балтійського моря. Місяць проживання коштує близько €100 000 без урахування роботи обслуговуючого персоналу.

37-річна співачка Віра Брежнєва днями повернулася з Парижа (Франція). Екс-солістка групи "ВІА Гра" опублікувала серію фотографій в чорній міні-сукні з рюшами.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.