Українська співачки Ані Лорак відразу після отримання чергової російської музичної нагороди "Жара" відправилась в США. Про це відомо з її публікацій в соцмережах.

Нещодавно зірка опублікувала в Instagram, та від своїх щанувальників співачка не змоглагла приховати одну цікаву деталь, пишуть "Акценти".

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

В опублікованому яскравому ролику з Нью-Йорка Лорак прогулюється вулицями, примірявши стильний плащ оранжевого кольору, толстовку кольору хакі, облягаючі лосини і кросівки на масивній підошві.

"Кохання у повітрі", - заінтригувала підписом співачка.

До слова, після розлучення з чоловіком Муратом Ані часто сумувала і викладала сумні пости. Цей же допис зірки свідчить про зміну настрою, Ані на ньому виглядає щасливою.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Та підписники не звернули уваги на чудовий настрій зірки. Натомість вони взялися критикувати її фігуру і образ. Багато акцентувало увагу на кругленькому животику співачки та розкритикували "кривуваті" ноги: "Ну і хода ....", "Клишонога", "Треба починати менше Їсти", "Так вона вагітна чи ні?", "Ви вагітна?", " Капець, у неї ноги криві ".

Шанувальники так само звернули увагу на дуже неоднозначний коментар її кращого друга Філіпа Кіркорова, з яким раніше зірці приписували роман.

"Сумую за тобою, кохання моє", - раптово зізнався Кіркоров.

Однак після таких коментарів підписників Ані Лорак відразу ж вилучила публікацію з соцмережі.

Нагадаємо, Нагадаємо, Лорак натякнула на вагітність і зникла з Instagram

Як повідомляв портал Знай.ua, Ані Лорак похвалилась розкішним відпочинком з молоденьким коханцем.

Також Знай.ua писав, Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.