Знамените українське вокальне шоу "Х-фактор" на СТБ святкує свій 10-й день народження. Ювілейний сезон готує багато сюрпризів своїм фанатам. Одним з таких став вибір нової телеведучої. Єю стала Даша Трегубова.

Читай Знай. ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Хто з ведучих не мріяв стати частиною "Х-фактора"? Я дуже рада і горда вести головний день народження цього року. Коли дізналася, що затверджена – співала від щастя. Я знаю, як це – самому будувати свою кар'єру і долю, тому учасників розумію, як ніхто. До того ж, сама обожнюю співати, тому у всіх є в моєму обличчі особистий бек-вокал і підтанцьовка на бэкстейдже. На «Х-факторі» свій величезний світ – неймовірна енергія талановитих людей, гумор, вибух абсолютно різних емоцій і такі рідні, але іноді дуже строгі судді, чиї серця ми намагаємося розтопити. Повірте, нас чекає грандіозний сезон!", – обіцяє телеведуча.

Даша зізналася, що дуже переживала в перший день зйомок.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

"Я трохи хвилювалася, не знала, з чого почати. Але коли я приїхала в перший день на майданчик, все сталося так природно, енергійно і радісно! Так, як і повинно було бути", – згадує вона.

Ведуча зізнається, що для неї Х-фактор – це вміння постійно знаходити для себе нові виклики, приймати їх і насолоджуватися ними. І тому вона дуже розуміє і готова допомагати учасникам.

Нагадаємо, головний романтик "Х-фактора" повертається на проект.

Як повідомляв Знай. ua, які сюрпризи готує Х-фактор 10 сезон.

Також Знай. ua писав, що Полякова у латексі затьмарила зіркових суддів "Х-фактора".