Футболіст збірної Росії Федір Смолов взяв участь в YouTube-шоу "Comment Out" і під час одного з раундів натер моркву в рот співачці Ользі Бузовій.

Суть шоу полягає в наступному: учасник тягне картку з ім'ям відомого персонажа, і йому на вибір пропонуються дві альтернативи – або написати цій людині щось неприємне (у коментарях під його останнім постом в Instagram), або виконати покарання.

Під час другого раунду Бузова витягнула картку з Філіпом Кіркоровим. Ользі був запропонований вибір: або написати під останнім постом поп-співака моторошний коментар ("Хочу заборонити перельоти тупим мамашка з їх кричущими діточками, яких треба тупо змити в унітаз. Ти зі мною?"), або погодитися на покарання.

Бузова вибрала покарання. Смолов став на стілець і за допомогою терки натер співачці в рот свіжу моркву.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Нагадаємо, Собчак показала гігантський гардероб Кіркорова.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Собчак без Віторгана "вмирає", черга дійшла до Кіркорова.

Також портал "Знай.uа" писав, що Собчак довела Бузову до сліз на шоу.