Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася незвичайним відео, позуючи у ванній без макіяжу і прикрившись лише рушником. Так, артистка прорекламувала щітку для очищення шкіри від забруднень, засвітивши свої білі труси. Леся також зазначила, що раніше витирала косметику за допомогою пса Рафіка.

"Дєвочки🤗!!! Вирішила поділитися секретом очищення шкіри обличчя! Про цю щітку я розказувала давно, можете полистати стрічку мого інстаграму! Ця щітка завжди зімною, особливо після довгих зйомок, коли моє обличчя гримують по 10 разів на день! ", - поділилася емоціями Нікітюк. Фолловери не пройшли повз: "А, на початку дуже смішно!!!😍👍 Трусики!😂😈💙🙏😂😂😂😂❤️😍🔥", "Леся-кріатівчік😂про Рафіка тепер пів України жінок будуть мріяти😆", "А плечі трошки припекла", "Леся Ви і без макіяжу красуня!😍💓😘😘", "Класне відео, особливо момент з трусішкамі 👍".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.