Популярний український репер Потап привідкрив завісу сімейного життя з Настею Каменських. Він заявив, що став повністю незалежним після одруження на поп-діві.

Відповідну заяву він зробив в інтерв'ю телеканалу "Україна".

Потап підкреслив, що прощатися зі статусом холостяка йому було не складно.

"Я відчув, що став ще більш незалежним. Як саме? Став незалежним від поглядів і заздрості". Потап

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Крім того, артист зізнався, що "не догуляв" медовий місяць з Каменських. Зараз парочка відправилася в Прагу, де вони продовжать насолоджуватися товариством один одного без сторонніх.

"Ми з Настею не догуляли медовий місяць, поїдемо ще в Європу. Напевно, це буде Італія – адже Настя наполовину італійка. Поїдемо трохи поїсти, попити, відпочити, посміятися – і повернемося в Україну. До речі, я вже встиг відпочити разом із сином – ми літали на вертольоті в Одесу. Ми разом з ним часто влаштовуємо такі "вилазки", тому трохи "розбили" наше літо". додав Потап

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.